tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuodenvaihteen kuulumisia

Jopas olikin mukava vuodenvaihde! Tulin äskettäin kotiin ja kuten  moni varmaan edellisestä postauksesta huomasi, vietin vuodenvaihteen Annen luona Suonenjoella. Oli niiin mukavaa päästä pois näiltä kulmilta hetkeksi ja nyt kyllä tuntuu ihan kivalta olla kotonakin. Sunnuntaina menin siis illalla kuvailemaan Emmiä, kun hänellä oli estetunti Lekolla. Jouduin kuitenkin lähtemään jo ennen tunnin loppua pois, jotta ehtisin junalla Suonenjoelle. Siellä Anne olikin vastassa ja illalla taidettiin syödä vähän herkkuja, pelattiin nettipelejä (:D) ja katsottiin leffaa ennen kun mentiin nukkumaan.


Maanantaina eli eilen sitten suunnistettiin aamupäivällä ottamaan kuvia ulos ja sen jälkeen lähdettiin tallille, jossa Anne käy ratsastamassa. Suunnitelmissa oli hiihtoratsastusta kaverimme Lindan suokilla "Vipillä", joten saatiin pukea kunnolla vaatetta päälle. Onneksi sää oli sihteellisen hyvä, eikä mitään vettä/räntää tms. sadellut. Tallilla vaihdettiin mulle ratsastusvermeet päälle ja Anne veti sukset jalkaan. En ollutkaan aiemmin Vipillä ratsastellut, mutta mukava kokemus kyllä jäi! Hyppäsin siinä tallin edessä selkään ja kohta Anne tulikin suksien kanssa perään. Mentiin alkuun aika rauhassa, mutta muutama revittelypätkäkin vedettiin metsätiellä. Vauhti taisi olla kuitenkin Annelle liikaa, kun veti naamalleen sinne hankeen..



Vipistä jäi oikein kiva maku suuhun, mukavan reipas ja jopa kuumakin suokkikaveri. Muutaman kerran se koitti vetää jonkinsortin yläpystyä kun ei meinannut seisoskella paikallaan, mutta muuten oli oikein mukava. Pääsin itsekin suksille, ja se oli kyllä noilla oikeilla laskettelusuksilla paljonpaljon helpompaa, kuin kököttää pulkassa. Kaikkiaan siis oikein kiva tallireissu!

"Anne kato, yhellä kädellä!!!"

Talleilun jälkeen mentiin hakemaan paikallisesta pizzeriasta pizzat ja mietiskeltiin siinä samalla syödessä, onko pizza maistunut koskaan niin hyvältä.. Mahat täynnä olikin hyvä lähteä kauppaan ostoksille iltaa varten ja nyt mukaan liittyi Suvikin. Loppuilta (vai sanoisiko loppuvuosi?) menikin koneella istuen, elokuvaa katsellen, hauskaa pitäen, ulkona raketteja kuvaillen ja kaikkea mahdollista mitä hullua nyt keksittiinkään. Mutta oli kyllä todella mukava päätös vuodelle 2012, hyvä seura, parempi mieli! Ennen nukkumaan menoa, pelattiin vielä Annen kanssa jotain nettipeliä, ja tuntui kyllä niin tunnolliselta, kun roikuttiin vaan uutena vuonna sisällä koneella..





Tänään sitten tulinkin kotiin ja huomenna pääsenkin jo ratsastamaan kunnolla. Mennään Zipen kanssa maneesille ja toivon mukaan saan kuvaajankin mukaan. Niistä sitten myöhemmin ja ajattelin vielä kirjoitella hieman "uuden vuoden lupauksista", tai oikeastaan tavoitteista ja haasteista. Saa nähdä saanko sellaista koskaan julkaistua, mutta sepä nähdään myöhemmin.


10 kommenttia

  1. Olipas kivan näköinen pakkaus tuo Vilppi(:

    VastaaPoista
  2. Mikä kamera sul o?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyy tuolta "Aiino" -välilehdeltäkin, mutta Canon EOS 600D :)

      Poista
  3. Kivan näkönen toi suokki. Kiva postaus muutenkin :)

    VastaaPoista
  4. Hienoja kuvia!:) olin 253 lukija:))
    Meidän blogi: http://emppujatiina.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  5. kui usei sä pidät noita kaneja vapaana huoneessas? ja tuntuuko niitten pito välillä työläälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääseevät joka päivä n. 3 tunniksi alakertaamme juoksentelemaan. Ja ei oikeastaan, ovat sen verran helppohoitoisia eläimiä :)

      Poista